Ambulanta Privata Giurgiu

Ne angajăm să fim mereu la dispoziția pacienților noștri.

Suntem primul serviciu de ambulanță privată din județul Giurgiu înființat cu fonduri europene nerambursabile ce şi-a propus creşterea accesului populaţiei din județul Giurgiu la servicii medicale specializate și oferim totodată servicii profesioniste, contribuind astfel la creşterea calităţii vieţii persoanelor din mediul rural și urban.

Firma noastră oferă servicii medicale integrate și transport cu ambulanța pentru a oferi o îngrijire completă și accesibilă pacienților noștri. Suntem dedicați să oferim servicii medicale de calitate într-un mod eficient și profesional. Echipa noastră este formată din medici specializați, asistenți medicali și personal de suport, care au experiență și cunoștințe extinse în domeniul medical.

Suntem conștienți de importanța serviciilor medicale de calitate și transportul rapid și sigur cu ambulanța. În acest sens, ne-am angajat să oferim cele mai bune servicii medicale integrate și transport cu ambulanța pentru pacienții noștri. Echipa noastră de ambulanță este echipată cu cele mai avansate tehnologii și echipamente medicale pentru a oferi îngrijire medicală de urgență și de calitate.

Punem comunitatea pe primul loc, prin servicii medicale complete.

În ceea ce privește serviciile medicale integrate, oferim o gamă largă de servicii, inclusiv consultații medicale, analize de laborator, radiografii, ecografii, terapie fizică și reabilitare. De asemenea, oferim și servicii de îngrijire paliativă și îngrijire la domiciliu pentru pacienții care au nevoie de îngrijire la domiciliu sau de îngrijire continuă după externarea din spital.

Suntem o companie orientată spre pacient și suntem mereu disponibili pentru a oferi ajutor în orice situație medicală de urgență. Ne asigurăm că pacienții noștri primesc îngrijirea de care au nevoie în timp util și că sunt tratați cu respect și compasiune. Cu serviciile noastre medicale integrate și transportul cu ambulanța, suntem dedicați să îmbunătățim starea de sănătate a pacienților noștri și să le oferim o îngrijire completă și personalizată.

Misiune

Misiunea companiei noastre este de a furniza servicii medicale integrate și de transport cu ambulanța de calitate într-un mod accesibil și eficient, asigurând o îngrijire completă și personalizată pentru pacienții noștri. Ne angajăm să fim mereu la dispoziția pacienților noștri și să îmbunătățim starea lor de sănătate prin servicii medicale de înaltă calitate și transport rapid și sigur cu ambulanța.

Viziune

Viziunea noastră este de a deveni un lider în domeniul serviciilor medicale integrate și de transport cu ambulanța, prin furnizarea de servicii de calitate și dezvoltarea continuă a afacerii noastre. Căutăm să fim mereu în pas cu inovațiile și tehnologiile medicale și să ne extindem serviciile și acoperirea geografică pentru a ne satisface într-un mod mai eficient nevoile pacienților noștri. De asemenea, ne dorim să fim un exemplu în domeniul medical și de transport cu ambulanța prin angajamentul nostru față de calitatea serviciilor, etica și responsabilitatea socială. Alături de partenerii noștri ne dorim servicii medicale private la cele mai înalte standarde bazate pe profesionalism, implicare, respect și grijă pentru oameni.

Valori
1. Profesionalism

Respectăm cele mai înalte standarde de etică și profesionalism în toate serviciile pe care le oferim.

2. Îngrijire centrată pe pacient

Punem pacienții noștri pe primul loc și oferim o îngrijire individualizată, adaptată nevoilor și preferințelor lor.

3. Calitate

Suntem dedicați oferirii serviciilor medicale de cea mai înaltă calitate și asigurăm accesul pacienților noștri la cele mai bune opțiuni de tratament.

4. Inovație

Suntem în permanență în căutarea de noi soluții și tehnologii inovatoare pentru a îmbunătăți experiența și rezultatele tratamentului pacienților noștri.

5. Responsabilitate socială

Suntem implicați în comunitatea noastră și ne asumăm responsabilitatea de a oferi servicii medicale accesibile și de înaltă calitate pentru toți pacienții noștri.

Ce facem

Realizăm creşterea accesului populaţiei din județul Giurgiu la servicii medicale specializate, prin servicii integrate de asistență medicală combinate cu servicii de transport pacienți, tratamente medicale la domiciliu, personal medical dedicat pentru asistență medicală de urgență specializată, asistență personalizată pentru diverse evenimente (culturale, sportive, etc.).

Managementul companiei noastre se bazează pe o abordare integrată și proactivă pentru a asigura o funcționare eficientă și o dezvoltare sustenabilă a afacerii noastre. Suntem o echipă dedicată și experimentată, care își propune să ofere cele mai bune servicii medicale și de transport cu ambulanța. Avem o cultură organizațională orientată spre pacient, care se reflectă în toate aspectele activității noastre.

Prin intermediul managementului nostru profesionist și inovativ, suntem în măsură să ne îndeplinim obiectivele de afaceri și să ne adaptăm la nevoile pacienților noștri și ale comunității în general. Căutăm mereu noi oportunități de dezvoltare și investiții în resursele noastre, în echipamente medicale și în dezvoltarea abilităților și competențelor echipei noastre. De asemenea, ne asigurăm că toate aspectele legate de managementul companiei noastre sunt gestionate într-un mod etic și responsabil, respectând standardele și reglementările din domeniul medical și de transport cu ambulanța.

Cui ne adresăm
  • Bolnavi cronici.
  • Cetățeni care au nevoie de servicii ocazionale de transport cu ambulanța.
  • Cetățeni care au nevoie de tratament specializat la domiciliu.
  • Companii care au nevoie de servicii de asistență medicală de urgență la evenimente.
  • Administrațiile publice locale care au nevoie de asistență medicală de urgență la evenimente.

Proiect

"Creșterea gradului de acces al populaţiei la servicii medicale specializate la domiciliu prin înființarea serviciului de ambulanță privată în Județul Giurgiu"

1. Finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, INNOTECH STUDENT, prin proiectul” Start în antreprenoriat inovativ în regiunea SM”, COD SMIS: 140498

2. Beneficiarul proiectului este S.C. AMBULANTA PRIVATA GIURGIU S.R.L.